Au mai ramas 4 zile până La rocket Bike Fest. ÎNSCRIE-TE – pedalezi, te distrezi, donezi!

Pasionații de ciclism, iubitorii de sport și natură, indiferent de experiență sau vârstă, sunt așteptați să se alinieze la start sâmbătă, 26 septembrie, la Cernica, la cea de-a VI-a ediție a Rocket Bike Fest.

La oricare din categoriile la care dorești să te înscrii sau să îți înscrii copilul, fie că este vorba despre categoria Family, Juniori, Hobby, Race sau Copii, organizatorii competiției, Asociația Help Autism și BikeXpert, te invită să ai o zi de neuitat.

Alătură-te, prin participarea ta, la cauza noastră, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația Help Autism cu scopul susținerii programelor gratuite pentru copiii cu autism.

Partenerii noștri te vor întâmpina cu multe surprize și premii, oferindu-ți o zi de neuitat. Printre aceștia, în prezent, se numără: Farmexpert, HP, Christian Tour, Aqua Carpatica, Isostar, Sun Plaza, Mega Image, Alka, Himalaya Travel, Betty Ice, Alexandreea, Boribon, Urban, AHA Kids, Papa la Șoni, Elite Kids, Ciuc, Danone, AtmospHair, Foarfeca și Briciul, Brigada de Voluntari si parteneri media precum Euromedia, Phoenix, Vision Media, Bursa, Calendar Evenimente, B24Kids. Această ediție este Powered by Fan Courier.

Înscrierile se pot face, prin completarea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE sau la Sediul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94, până la data de 25 septemebrie ora 16.00, lucru valabil și pentru achitarea taxei de participare (on-line sau fizic).

Ridicarea pachetelor se poate face de la magazinul Bikexpert din Șoseaua Pantelimon nr.94 conform programului:

Miercuri 23 septembrie – 16:00 – 20:00, Joi 24 septembrie – 12:00 – 20:00 , Vineri 25 septembrie: 12:00 – 19:30 

În ziua evenimentului NU se mai fac înscrieri și plăți. La locație se poate DOAR ridica kitul de participare. Pentru plățile efectuate on-line, la ridicarea kitului, vă rugăm să prezentați, la magazin sau la locația evenimentului, dovada plății!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>