Rocket Bike Fest VI își felicită concurenții

O nouă ediție Rocket Bike Fest și-a deschis ieri, 26 septembrie, porțile pentru cei peste 300 de concurenți ce s-au bucurat de vreme bună și de frumosul traseu de mountain bike din pădurea Cernica. 

Performeri în ciclism și copii ce au toate premizele de a ajunge profesioniști în acest sport s-au întrecut, fiecare la categoria sa, într-o nouă cursă ce are ca slogan Pedalez, mă distrez, donez! 

Vremea frumoasă, traseul de poveste și partenerii ce au avut grijă ca, indiferent de vârsta participanților, toți să beneficieza de o zi de neuitat în natură și de surprize și premii, sperăm că pe măsura așteptărilor, au făcut ca  Rocket Bike Fest să fie considerat unul dintre cele mai de succes evenimente de profil. 

Categoriile cronometrate cu cip, Copii 6-10 ani, Family, Juniori, Hobby și Race pot consulta rezultatele competiției pe http://cronometraj.racetecresults.com/Results.aspx?CId=16648&RId=2029. 

 

Pentru categoriile de copii fără cronometrare cu cip, cei care au urcat pe podium la ediția din 26 septembrie sunt:

Categoria fără pedale

LOC NR. CONCURS NUME
1. 519 Dumitrache Rareș
2. 512 Mitroi Dragoș Andrei
3. 507 Plătică Mihai Alexandru
4.  522 Marinescu Ștefan
5. 513 Vlad Bogdan

Categoria roți ajutătoare

LOC NR. CONCURS NUME
1. 502 Nicolae Alexandru Andrei
2. 506 Popa Natalia
3. 511 Dinică Cristian
4. 530 Stoica Maria Cătălina
5. 517 Mârzea Elena

Categoria 2 roți 3-5 ani

LOC NR. CONCURS NUME
1. 518 Hărătău Tudor 
2. 503 Tudose Călin
3. 546 Sava Horia Ioan
4. 545 Niță Andrei
5. 541 Eremia Andrei Cristian

Pentru mai multe imagini din ziua evenimentului vă rugăm să accesați pagina de Fb a competiției https://www.facebook.com/RocketbikeFest 

Asociația Help Autism și BikeXpert vă mulțumesc pentru particpare și pentru cauza în care ati ales să vă implicați! Felicitări tuturor participanților pentru încă o ediție Rocket Bike Fest și vă așteptăm și în 2016! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>