Editia a II-a Rocket Bike Fest Cernica a asigurat continuitatea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism

452 de concurenti Rocket Bike Fest Editia II, au pedalat pe 21 septembrie pentru „Un zambet” in Padurea Cernica. Efortul lor a insemnat 19.000 ron, fonduri ce vor fi directionate catre oferirea de servicii gratuite prin Programul National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, derulat de Asociatia HelpAutism.

Din fondurile colectate la Editia I Rocket Bike Fest, in valoare de 15.000 ron, 50 de copii au beneficiat gratuit de diagnoza precoce si interventie timpurie, Editia II ajutandu-ne sa asiguram continuitatea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism. 

Incheiere_proiect_Rocket_Bike  Incheiere_proiect_Rocket_Bike_1

21 septembrie a marcat o zi plina de emotii, zambete, concursuri, jocuri in care au fost angrenati aproape 1.000 de oameni frumosi, veniti in Parcul de Aventura Pheonix Cernica cu ocazia evenimentului Rocket Bike Fest, Editia a II-a.
Rocket Bike Fest a fost organizat in colaborare cu BikeXpert si sustinut de: Sportul pentru Tine, Isostar, Tineret in Actiune, Phoenix Aventura Parc, Epson, La Fantana, Chio, Alka Group, Danone, Stihl, Flori de Lux, Petaledeviata.ro, Himalaya Adventure, Fan Courier, Abbara, Free Rider, Dirt Bike, Brigada de Voluntari, Ara Promotion, Iris Shoping Center, DOMO.ro.
Ca parteneri media ne-au sustinut cauza si i-am avut alaturi pe: Radio Guerrilla, Itsy Bitsy, Agerpress, The Group Fundation, Media Set, Best Print, Getica OOH, Phoenix Media, Fairway Media, Clear Media, Affichage Romania, Spectacular, Royal Media Trading, Biciclistul.ro, Calendar Evenimente, Euromedia.
Daca ai prieteni, cunostinte, apropiati, persoane dragi care au nevoie sa fie beneficiari ai Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, acestia pot gasi toate informatiile necesare pe pagina http://www.helpautism.ro/proiecte/programul-national-gratuit-de-diagnostic-precoce-si-evaluare-psihologica.
Detalii despre rezultatele evenimentului sunt disponibile pe site-ul oficial www.rocketbike.ro , cat si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest.
 Iti multumim pentru ca ai fost alaturi de noi! Te asteptam pe 1 iunie 2014 pentru a reedita aventura si a reda din nou un zambet! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>