Modificare locație Rocket Bike Fest V – 31 mai 2015

 

Cea de-a V-a ediție Rocket Bike Fest își mută locația cu 1 km în interiorul pădurii Cernica.

Parcul de Aventură Phoenix, spațiul unde au avut loc 4 ediții, a devenit indisponibil, iar locul de start și întreg evenimentul s-au mutat la Cabana Cernica AGVPSR, un loc pitoresc din interiorul pădurii Cernica. Accesul la noua locație se va face pe forestierul de lângă Parcul de Aventură Phoenix, fosta locație. Traseele vor fi comunicate la începutul săptămânii viitoare, atât pe site, cât si pe pagina FB a competiției.

Distanța până la locația propriu-zisă a evenimentului, de la intrarea în parc, este de doar 1 km și poate fi parcursă într-o plimbare de numai 15 minute. Accesul se face NUMAI  pietonal, mașinile fiind parcate la intrarea în parc.

RECUNOAȘTEREA OFICIALĂA TRASEULUI se va face sâmbătă, 30 mai. Intervalul orar urmează a fi comunicat, atât pe site, cât și pe pagina de FB a competiției.

Cabana Cernica, deținută de Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România care o să găzduiască această ediție a competiției de ciclism, este amplasată într-un cadru natural deosebit, împrejmuită de pădure, spații special amenajate pentru activități sportive și de relaxare în aer liber.

Mai multe informații găsiți la categoria “Locație-Cum ajungși pentru a vă informa, zilnic, despre noutățile competiției, accesați site-ul Rocket Bike Fest și pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>