Noul traseu Rocket Bike Fest. Vă așteptăm la Recunoașterea oficială a traseului!

Pentru 2015, am decis să compactăm traseul Roket Bike Fest la 6 km, astfel încât să eliminăm cea mai mare parte din porțiunile unde se produce noroi consistent, să păstrăm ce era mai bun din traseul vechi și să îl aliniem la standardele de lungime UCI pentru disciplina XCO. Concurenții vor avea de parcurs un traseu cu adevarat “Rocket”, presărat cu ruperi de ritm, cățărări scurte, drum forestier și mult single trail pe malul lacului.

De asemenea, vă asteptăm, sâmbătă, pe 30 mai la Recunoașterea oficială a traseului din parcul Cernica

Pentru mai multe informații, accesați secțiunea Traseu/Categorii concurs

Vă așteptăm să ne fiți alături, duminică, 31 mai, la o competiție dedicată pasionaților de sport, de natură, într-un cadru natural și plin de surprize. 

3 păreri la “Noul traseu Rocket Bike Fest. Vă așteptăm la Recunoașterea oficială a traseului!

 1. Andrei Strambu

  V-am spus si pe Facebook, nu sunt de acord cu modificarile majore pe care le-ati facut. Eu m-am insrcis la un concurs de 40 km si acum ma trezesc cu 6 km. Daca vroiam 6 km faceam ture de IOR. Foarte urat

  Răspunde
  1. Alexandra Dumitriu

   Domnule Strambu, asa cum v-am raspuns si pe FB , este un concurs de tip XCO. Distanta totala ramane aproximativ aceeasi. Noul traseu o sa ofere surprize placute, diferenta fiind numarul de ture facute.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>