Premii de excepție pentru Juniorii Rocket Bike Fest VIII

Ai între 12 şi 18 ani şi participi anul acesta la Rocket Bike Fest? Nu-ţi alege încă rucsacul de şcoală. La această ediţie, Vector se alătură distracţiei şi pune la bătaie premiile pentru cei 20 de câştigători ai categoriei junior. ZIP..IT GrillzTech TeenZIP..IT Mesh White & PinkZero LEGO Core Line sunt accesoriile confortabile ce te vor scoate în evidenţă în acest an, în curtea şcolii, şi îţi vor păstra în siguranţă laptopul, tableta sau caietele.

 rocsac vector

Cu un portofoliu unic de branduri renumite în domeniu, Vector este o companie naţională specializată în importul şi distribuţia produselor de birotică şi papetărie. În 1997 au fost puse bazele companiei cu un scop şi un vis bine definite: de a oferi clienţilor mai mult decât produse, de a le oferi soluţii care să le susţină afacerea, şi de a deveni un furnizor de încredere pe piaţă de birotică şi papetărie.  De la produse de organizare şi arhivare, articole şi accesorii pentru birou, instrumente de scris, până la tehnică de birou şi accesorii pentru computer, Vector a oferit dintotdeauna produse de calitate esenţiale succesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>