Competiție la înălțime și implicare pentru susținerea copiilor speciali – Rocket Bike Fest 2017

În ultima zi a lunii septembrie, ne-am întâlnit din nou la Cernica cu câteva sute de pasionaţi de ciclism, la startul celei de-a VIII-a ediţii Rocket Bike Fest. Cu mic cu mare, începători sau obişnuiţi ai competiţiilor s-au aliniat la startul celor 8 curse de anul acesta.

Traseele pregătite de campionul Răzvan Jugănaru şi experţii în ciclism, special pentru o competiţie cu adrenalină pentru cei mari şi distracţie pentru pitici, au fost şi de această dată de excepţie, iar indiferent de locul în clasament, Finish-ul a fost întâmpinat inevitabil cu zâmbete.

poza articol

Principalul obiectiv al evenimentului a fost, încă o dată, conştientizarea autismului şi susţinerea programelor de recuperare pentru 500 de copii cu acest diagnostic din Asociația Help Autism. Astfel, fondurile obţinute din taxele de participare ale concurenţilor şi din sponsorizări, au fost direcţionate către susţinerea terapiei copiilor sprijiniţi de organizatorul competiţiei, Asociaţia Help Autism.

Atmosfera evenimentului a fost susţinută de Vlad Conovaru, mascotele Dragonul Sunny şi Ursul POM-BÄR i-au încântat pe copii cu muzică, jocuri şi concursuri, iar Târgul de Bine le-a oferit tuturor şansa de a face o faptă bună şi a pleca acasă cu un dar de suflet.

Pentru ca evenimentul să fie unul cu adevărat reuşit, nici premiile din belşug nu au lipsit. Pe lângă sportivii ce au urcat pe podium, de bucurie au avut parte şi 14 norocoşi câştigători ai tradiţionalei Tombole Rocket Bike Fest. Dacă unii dintre ei s-au ales cu un rucsac nou, vouchere, cărţi sau jocuri, cel mai norocos va pleca anul viitor într-o vacanţă în Creta, oferită de Christian Tour.

Ne-au fost alături şi le mulțumim că au făcut posibil acest eveniment:

Tema Energy, Orbico, Megaimage, Christian Tour, Alka, PKF Finconta, Vector, Bikexpert Intersnack-Pombar, Barilla, Isostar, Sluban, Sun-Plaza, Piontani Cleaning Services, Universul Enciclopedic, Lagardere, Dresmania,  Betty Ice, Rent Tech, GFK, Freerider, Brigada de Voluntari, Biciclistul.ro, Reţete de la noi şi din altă parte, Crucea Roşie Sector 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>