Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country care iși propune să sprijine un stil de viată sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul iși doreste să vină în întampinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, avand ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Editia I Rocket Bike Fest, s-a desfasurat in data de 1 iunie, in Pădurea Cernica, pe o buclă de traseu de 12,5 km care a fost parcursă de 4 ori de concurenții categoriei Elite si de 2 ori de concurenții categoriei Hobby. Competiția a reunit alături 350 de concurenți si peste 500 de participanți in ziua evenimentului.
 

Iți multumim că ai pedalat pentru un zâmbet si te invităm sa reeditezi aventura la Editia II Rocket Bike Fest in data de 21 SEPTEMBRIE

Traseul va fi prietenos, cu diferențe mici de nivel, preponderent pe poteci de pădure. Copiii vor putea concura pe trasee special amenajate și vor avea parte de surprize și cadouri pe durata întregii zile.

Evenimentul va fi găzduit la fel ca la prima ediție de Phoenix Aventura Parc, o locație de 2.5 ha, unde concurenții și susținătorii lor vor putea parcurge opt trasee de cățărare cu dificultăți progresive și se vor putea angrena în diverse scenarii de paintball.

Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către alte programe gratuite destinate copiilor Asociației HelpAutism, în cadrul Centrului situat pe Str. Delea Nouă nr. 36, sector 3.

Cu prietenie,

Echipa BikeXpert & HelpAutism

 

Noutăți