Sărbătorim Ziua Copilului la Rocket Bike Fest

Competiția de ciclism cross-country pentru toată familia revine la cea de-a IX-a ediție în sezonul cald. Anul acesta, „pista prieteniei” se deschide odată cu prima zi de vară și invită iubitorii de distracție pe două roți, de toate vârstele, la sărbătoarea copilăriei.

Pădurea Cernica îmbrăcată în verde-crud găzduiește și de această dată spectaculosul traseu de 6 km și oferă decorul ideal al unei zile de mișcare în aer liber. Traseul forestier cu urcări și coborâri spectaculoase, single trail pe malul lacului și zone care îndeamnă la depășiri în viteză, va fi condimentat din nou cu obstacole pentru cei mai talentați dintre pasionați. Campionul Razvan Jugănaru s-a alăturat din nou evenimentului și va asigura încă o dată o competiție la cel mai înalt nivel de sportivitate și fair play.

fbk_banner-web-1x1_v2

În plus față de competiția sportivă, Rocket Bike Fest rămâne un eveniment caritabil, iar toate fondurile colectate din taxa de înscriere vor merge către susținerea terapiei celor 500 de copii ai asociației Help Autism. Pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Copilului, în familie, organizatorii pregătesc activități pentru toate vârstele. Astfel, pe lângă competiția de ciclism, la care sunt așteptați curajoși de la 2 la 90 de ani, pe tot parcursul zilei concurenții și însoțitorii se vor bucura de surprize, jocuri și concursuri pe toate gusturile.

Dacă iubești adrenalina, natura sau vrei să le faci celor mici o surpriză de ziua lor, vă așteptăm cu mic cu mare pe 1 iunie la Cernica. Consultă Categoriile de Concurs și Harta Traseului și Înscrie-te la cursa care ți se potrivește! Pentru noutăți legate de ziua competiției, urmărește site-ul și pagina de Facebook. Pedalezi, te distrezi, donezi la Rocket Bike Fest ediția IX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>