Vii la Rocket Bike Fest și Christian Tour te trimite la vară în Zakynthos

tombola premii

Și la această ediție, Rocket Bike Fest împarte bucurie. După o cursă fantastică pe traseul din Pădurea Cernica, după o zi grozavă la aer curat alături de toată familia, chiar dacă nu te numeri printre cicliștii care urcă pe podium, poți pleca acasă cu premii grozave. Tombola Rocket Bike Fest pune la bătaie 14 premii pentru cei mari și cei mici.

Dacă 1 iunie e ziua ta norocoasă, poți uita de grijile pentru vacanța de anul acesta, se ocupă Christian Tour. Un sejur în valoarea de 1000 de euro, pentru două persoane, la un hotel de 4 stele din însorita insulă a zeilor și transport … nu cu bicicleta ci cu avionul ;-)  poate fi ocazia perfectă pentru relaxare, poze de sute de like-uri pe una dintre cele mai celebre plaje din lume sau antrenament pe bicicletă pe spectaculoase trasee de munte. Tu alegi cum vrei să te relaxezi, iar pentru asta trebuie doar să vii la Rocket Bike Fest și să completezi unul sau mai multe taloane de tombolă.

Menține-te în formă, zi de zi, pe trotinetă sau anulează-ți abonamentul la sală și antrenează-te acasă pe un stepper. Decathlon se ține de promisiunea de a face sportul accesibil și îți oferă premii care te ajută să rămâi activ și între două ediții Rocket Bike Fest.

Chiar dacă nu te încurajăm să stai prea mult cu ochii în telefon, te ajutăm totuși să nu rămâi fără baterie pentru muzică bună și poze din locuri memorabile, cu un încărcător wi-fi.

Iar cum de multe ori în aventuri nu plecăm doar cu voia bună, îți oferim și un rucsac Lego care să te însoțească în excursii sau în fiecare zi.

Nu-i așa că sună bine? Găsește biletul de tombolă în kit-ul de concurs, completează-l și pune-l în urnă, iar dacă vrei mai multe șanse, îți poți ajuta norocul cumpărând câte taloane vrei, de la fața locului. 

Mai presus de competiție, 1 iunie este și Ziua Copilului, o zi pe care o dedicam micuților speciali susținuți de Help Autism. Toate fondurile obținute din taxele de încriere și vânzarea biletelor de tombolă vor fi folosite pentru susținerea terapiei copiilor cu autism din centrul Malin.
Centrul Malin are în grijă 68 copii, care lucrează zilnic minim 2 ore, terapie de recuperare.

Împreună putem face mai mult, hai să transformăm o călătorie într-o oră de terapie! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>