Program Start / Ridicare pachete

Program START 20 octombrie 2018                                                                                                             

În curs de actualizare

56 de păreri la “Program Start / Ridicare pachete

 1. Daniel Stefan

  Exista vreun timp limita de parcurgere la traseul Race? Vad ca startul este la 15:00 si premierea incepe la 17:30. Se poate continua traseul race si dupa 17:30?

  15.00 – Start categoria Race
  17.30 – 20.00 Premiere Juniori, Hobby, Family, Race, Tombola

  Multumesc

  Răspunde
 2. Alecu Bogdan

  Buna ziua

  este timp pt copil sa ma dau cu el la family i apoi sa participe si la cursa de juniori ..sau invers
  Multumesc

  Răspunde
 3. Claudiu

  Salut,

  M-am inscris la Race, dar as vrea sa ma mut la Hobby. Se poate?
  Totodata am platit taxa prin virament bancar si apaream cu ea neachitata. O sa incerc sa vin cu dovada transferului, da?

  Merci!

  Răspunde
 4. Catalin

  Salut,

  Pina la urma se schimba ordinea si startul la hobby este la 9:30? Cred ca este putin cam devreme, pentru un start la 9:30 trebuie sa fim acolo pe la 9, iar daca vii din Militari ,Buftea, etc mai faci o ora. Si sa pleci cu copii la 8 dimineata este putin cam devreme. Parerea mea.

  Răspunde
  1. Caius BOLOLOI

   Da, Hobby este la 9:30. Daca decalam hobby impingem toate competitiile mai tarziu si deja se termina foarte tarziu. Daca suprapunem cursele sa castigam timp o sa limitam participarile membrilor unei familii la o singura cursa…

   Răspunde
 5. Maria

  Buna ziua,

  La traseul Family poate participa 1 parinte cu 2 copii? Startul cursei family va fi dat numai dupa terminarea cursei Elite? Doresc sa particip la cursa Elite si apoi la Family cu copiii si as vrea sa stiu daca exista vreun risc sa ratez startul la cursa Familiy.
  Multumesc.

  Răspunde
 6. sorin costea

  Traseul Family se va intersecta cu Hobby? Anul trecut am avut cateva experiente neplacute cand pe single track noi eram cu copiii si pe buna dreptate ii incurcam si pe cei de la hobby.
  Nu e placut pentru nicio categorie.

  Răspunde
 7. razvan

  Din cate inteleg, se pot face inscrierile si sambata dimineata, in Aventura Park, corect? Si sa platesc acolo taxa. Nu e nevoie neaparat sa fac inscrierea online sau la magazinul BikeXpert.

  Răspunde
 8. Pingback: SportPici | 10 motive pentru care să mergi cu picii la concursul de pedalat Rocket Bike Fest ÎI Cernica pe 21 septembrie

 9. Alex Draghici

  Salut,
  Am studiat putin harta zonei Cernica si am observat ca intre parcul de aventura unde va fi cursa copiilor si pana la zona de start pentru hobby/family este o distanta de 3-4 km pe sosea. Prin urmare, dupa ce imi termina copilul cursa, trebuie sa ma urc pe bicla si sa iau calea soselei pana la startul traseului de hobby, impreuna cu ceilalti competitori ? Sau nu am inteles eu prea bine ?
  Multumesc,
  Alex

  Răspunde
  1. Caius BOLOLOI

   Daca aveti de ridicat pachetul de start si de completat declaratia, ar trebui cu 1 ora inainte, pana se prinde numarul..ultimele reglaje. Daca veniti cu declaratia completata ,numarul prins, bicla gata de cursa, cu 15 min inainte :)

   Răspunde
 10. Pingback: SportPici | Invitație de 1 iunie la concursul de pedalat Rocket Bike Fest din Cernica

 11. Mirela

  Daca particip cu copilul la grupa family, trebuie sa terminam neaparat impreuna, sa ne asteptam sau el ma poate depasi/ viceversa?

  Răspunde
  1. Caius BOLOLOI

   Copilul va poarta cipul de cronometrare, el va decide locul in clasament. Parintele are rol de insotitor si nu are voie sa se distanteze de copil mai mult de ~ 5 m. Distanta este aproximativa si nu are importanta care cum pedaleaza in fata, atat timp cat cipul este la copil, ideea de baza este sa nu-l lasati singur pe traseu. Nu vrem sa fim stricti cu nimic, ne dorim ca toata lumea sa fie relaxata, vom avea 15 premiati la family.

   Răspunde
 12. Ana

  Daca sunt inscrisa la Hobby, trebuie sa vin dimineata la sedinta tehnica si apoi sa astept startul de la pranz?Multumesc pt clarificare.

  Răspunde
 13. Raluca

  Care va fi mecanismul după ce termină primul? Cum se stabilesc următorii doi finisheri? Se calculează ţinând cond de ture? În sensul că, dacă termină primul şi face 4 ture complete, iar imediat după el vine cineva care a făcut 3 ture, persoana respectiva nu va obţine locul doi, ci se va aştepta până ajunge următorul care va fi făcut toate cele 4 ture?

  Răspunde
  1. Caius BOLOLOI

   Se calculeaza tinand cont de numarul de ture, cel care ajunge dupa primul(4 ture) si a facut doar 3 ture va fi in clasament imediat dupa ultimul concurent dintre cei care au facut 4 ture.

   Răspunde
 14. Andrei

  Buna ziua, eu (tatal) am inscris copilul la categoria “copii”, insa vreau sa intru si la categoria “Hobby”. Cursa de la “hobby” depinde in vre-un fel de cursa copiilor? Multumesc.

  Răspunde
 15. ionut

  Eu vreau sa ma dau cu copilul la Family si apoi sa-mi fac de cap la Hobby ! Poate schimbati programul sa le puneti decalate si nu le lasati in acelasi timp.

  Răspunde
  1. Caius BOLOLOI

   Din pacate se pare ca singura varianta este inscrierea la Elite. Concursul se va opri dupa ce primul concurent de la Elite va face cele 4 ture si cei care care raman pe traseu vor fi opriti la Finish, practic o sa fie o limita de timp impusa de cel mai rapid dintre concurenti. In concluzie nu va fi o problema ca nu vei putea termina concursul sau nu vei putea face macar 2 ture cat aveai la Hobby.

   Răspunde
   1. aussiearu

    Cum adică se oprește? Elite au plecarea la 9:30 și cei mai buni o să termine chiar înainte de start Hobby.

    Răspunde
     1. aussiearu

      Păi așa credeam și eu, cum să oprească concursul înainte să înceapă?

     2. Caius BOLOLOI

      Ca sa nu existe neclaritati, Startul la Hobby se va da DUPA ce se va termina cursa la Elite, pe acelasi traseu doar ca va fi parcurs doar de doua ori de concurentii inscrisi la Hobby.
      Concurentii de la Elite nu se vor intersecta cu cei de la Hobby pentru a nu se incurca reciproc. Elite au cursa lor, Hobby pe a lor, in intervale de timp diferite conform Programului afisat la ziua de 1 iunie.

 16. Pingback: Rocket Bike Fest: Un concurs MTB cu scop caritabil marca BikeXPert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>