Locație – Cum ajung

Aici găsiți un link cu o hartă Google Maps, care vă va îndruma spre locația Rocket Bike Fest.

Pentru cei din București - Linia desenată pe hartă pornește de la ieșirea din comuna Pantelimon – Șoseaua Pantelimon – B-dvul Biruinței – Podul de la Tuborg unde se va face dreapta pe Șoseaua de centura, apoi se merge înainte până la prima intersectie cu Șoseaua Cernica unde se va face stanga, veți depăși Mânăstirea Cernica iar după cateva sute de metri, se va intra pe cărarea fostului Parc de Aventura Phoenix, drum ce duce către Cabana Cernica AGVPS. Distanța până la locația evenimentului este de doar 1 km și poate fi parcursă într-o plimbare de numai 15 minute.

Accesul se face NUMAI pietonal, mașinile fiind parcate la intrarea în parc.

Pentru cei din afara Bucureștiului – Se merge pe Șoseaua de centură până la intersecția cu Șoseaua Cernica unde se va face stanga, veți depăși Mânăstirea Cernica iar după cateva sute de metri, pe stânga, se va intra pe cărarea fostului Parc de Aventura Phoenix, drum ce duce către Cabana Cernica AGVPS. Distanța până la locația evenimentului este de doar 1 km și poate fi parcursă într-o plimbare de numai 15 minute.

Cabana Cernica, deținută de Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România care o să găzduiască această ediție a competiției de ciclism Rocket Bike Fest, este amplasată într-un cadru natural deosebit, imprejmuită de pădure, spații special amenajate pentru activități sportive și de relaxare în aer liber. 

Pentru lămuriri suplimentare privind accesul sau urgențe apelați vă rugăm  0766.591.179 (Laurențiu).

 

6 păreri la “Locație – Cum ajung

 1. Pingback: Start la înscrieri Rocket Bike Fest, ediția a VI-a, 26 septembrie 2015! | Concurs XC - Cernica

 2. Pingback: Noul traseu Rocket Bike Fest. Vă așteptăm la Recunoașterea oficială a traseului! | Concurs XC - Cernica

 3. Pingback: Modificare locație Rocket Bike Fest V – 31 mai 2015 | Concurs XC - Cernica

 4. Pingback: Recunoasterea oficială a traseelor Rocket Bike Fest ! | Concurs XC - Cernica

 5. mihai alex

  salut ,

  daca vin pe bicicleta pana la Cernica , nu pot sa vin direct pe soseua Cernica de la intersectia cu Bld. Biruintei ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>